Fettreducering

Image

Omorphia 20 - Fettreducering Piteå

Omorphia 20 är en fettreduceringsmaskin som med sina fem tekniker (se beskrivning nedan) hjälper till att skulptera kroppen, reducera oönskade fettdepåer och strama åt lös hud.

För att uppnå bästa resultat rekommenderas en grundkur på 10 behandlingar 2 gånger i veckan. Antal behandlingar och resultat är individuellt och påverkas av faktorer som område, typ av fett, ålder, kön och livsstil. Under kuren ska du avstå från snabba kolhydrater som höjer det fettlagrande hormonet insulin i blodet. Du bör gärna träna för att göra dig av med den frigjorda energin i kroppen och dricka rikligt med vatten. Själva behandlingen är inte till för viktminskning, utan vi skulpterar kroppen och minskar oönskade fettdepåer.

Så här fungerar de fem teknikerna

Kavitation

Kavitation är en teknik som framförallt hjälper dig att bli av med oönskade fettdepåer. Tekniken innebär att ultraljudsvågor får fettcellen att vibrera så snabbt att små vaccumbubblor skapas.

Till följd av vacuumbubblorna sprängs cellmembranet och fettet hamnar utanför cellen där det antingen bryts ner till energi eller transporteras med lymfvägarna var fettet då antingen förbränns eller lagras i andra fettceller.

Infrarött ljus

Infrarött ljus ökar syresättningen i cellerna samt ger en värmande effekt vilket leder till lindring av stelhet och smärta i leder och muskler. Tekniken ökar även blod- och lymfcirkulationen.

Radiofrekvens

Radiofrekvens är en beprövad teknik som har använts inom kirurgin i över 70 år. Värmeenergi aktiverar kollagen- och elastinproduktionen i huden och har en uppstramande effekt.

Vakuummassage

Vakuummassage lyfter, formar och masserar huden både ytligt och djupt. Massagen ökar även blodcirkulationen.

Mekanisk massage

Mekanisk massage jobbar djupgående på förtätad bindväv, vilket ökar blod- och lymfcirkulationen.

Tidsbokning

Ring 0911-172 04 eller kom in och boka direkt på Hårstudion i Småstaden.
Camilla Wikberg Nilsson – Auktoriserad Hudterapeut

Boka tid

Hitta till oss

Studio C Piteå
Hamngatan 54
941 32 Piteå

Öppettider

Måndag - Fredag
09.00-17.00

...eller efter överenskommelse.

Kontakta oss