Ansiktsbehandlingar

Image

Ansiktsbehandlingar Piteå

Ansiktsbehandlingar hos StudioC görs med produkter från Maria Åkerberg (Dermanord) och Nimue Skin Technology.

Maria Åkerberg – Dermanord

Maria Åkerbergs produkter tillverkas i Sverige och är helt och hållet baserade på ekologiska råvaror. Produkterna bygger på Aromaterapi och Fytoterapi; växternas inneboende kraft.

Djuprengörande ansiktsbehandling

Rengöring av ansikte och hals. Hudanalys för att fastställa hudtyp. Peeling som avlägsnar döda hudceller. Huden värms upp av vattenånga för att öppna porerna. Orenheter avlägsnas, ögonbrynsplock och 20 min ansiktsmassage. Ansiktsmask läggs efter hudtyp samt skyddande dagkräm.

Porrengöring

Rengöring av ansikte och hals. Hudanalys, peeling som avlägsnar döda hudceller. Vattenånga som mjukar upp och öppnar porerna. Ansiktsmask efter hudtyp. Avslutas med passande hudkräm.

Ansiktsbehandling AHA

1:a gången
2-5:e gången
Första gången görs en djuprengörande AB där kornpeeling byts mot AHA-syra. För bästa resultat görs en kur en gång i veckan under 5 veckor. AHA-syran gör att döda hudceller löses bättre än vid en vanlig kornpeeling. Den ger bättre lyster åt huden och stärker de collagena fibrerna i huden som ger den bättre spänst. Pigmentfläckar kan blekas, motverkar och löser upp orenheter. Rekommenderas endast under vinterhalvåret.

Ansiktsbehandling med C-vitamin kick

1:a gången
3-5:e gången
Hjälper huden som varit utsatt för sol och vind att få lystern tillbaka. Behandlingen inleds med rengöring och peeling där döda hudceller avlägsnas. Därefter appliceras ett C-vitaminserum som masseras in. En vårdande och fuktgivande mask som får verka i 15 minuter. Avslutas med en skyddande ansikts- och ögonkräm.

Tidsbokning

Ring 0911-172 04 eller kom in och boka direkt på Hårstudion i Småstaden.
Camilla Wikberg Nilsson – Auktoriserad Hudterapeut

Boka tid

Nimue Konsultation

Välkommen att boka Nimue Konsultation för en hudanalys. För att se vad just din hud behöver bäst. Vid köp av 3 produkter är konsultationen kostnadsfri.

Nimue Bio active complex alt glycolic

En mild men kraftfull AHA-behandling med effektivt resultat på huden.
Uden får en finare struktur och förbättrad elasicitet. Resultatet blir en fuktbalancerad, vitaliserad hud med lyster och spänst. Verkar också porsamandragande och på hyperpigmenteringar.
Behandlingen passar de flesta hudtyper och tillstånd i huden.
Välj mellan Express, Basic, Komplett.

Nimue Express

Passar dig som vill ha en snabb men effektiv uppfräschning.
Rengörning, enzym-peeling, portöming, AHA samt vårdande hud kräm.

Nimue Basic

Rengöring, enzym-peeling, portömning, AHA , en lätt massage, samt en vårdande ansiktskräm.

Nimue komplett

Rengörning, enzym-peeling, portömning, AHA, avslappnande ansiktsmassage, ansiktsmask samt avslutande vårdande ansiktskräm.Nimue Express, Basic och Komplett kan utföras som induviduell behandling eller som kurbehandling . Vid speciella hudtillstånd rekomenderas en kur på 6-12 gånger beh 1-2 gånger i veckan. På kurbehandlingar ges 10% på minst 6 beh.

Nimue special

En effektiv AHA-behandling som kraftfullt men skonsamt behandlar din hud. I behandlingen ingår regöring, enzym-peeling, portömning, AHA, avslappnande ansiktsmassage, en unik specialmask som är anpassad för din huds behov appliceras samt avslutande ansiktskräm.
Collagen mask- återfuktar, reparerar och motverkar åldrande.
Alginate mask- tillför fukt, lugnar och rengörhuden.

Nimue Alpha Lipoic

Antioxidant behandling som effektivt reparerar och återuppbygger solskadad, miljöbelastad och hyperpigmenterad hud. Förbätttrar hudens elasticitet, spänst och hudstruktur. Behandlingen innehåller rengörning, enzym-peeling, AHA, alpha activator, avslutande ansiktskräm.

Nimue Ögonbehandling

Ögonbehandlingen som är speciellt utvecklad för det kännsliga ögonpartiet. Behandlingen har dränerande och  fuktgivande effekt samt minimerar fina linjer och rynkor. Utförs i kompliment till Nimues ansiktsbehandlingar eller med fördel som kur med 10 behandlings tillfällen två gånger veckan för bästa resultat.

Hitta till oss

Studio C Piteå
Hamngatan 54
941 32 Piteå

Öppettider

Måndag - Fredag
09.00-17.00

...eller efter överenskommelse.

Kontakta oss